Leerteam hoogbegaafdheid

In het Leerteam HB komt alles aan de orde wat te maken heeft met goed onderwijs voor leerlingen met kenmerken van begaafdheid. 

 

Het Leerteam HB kent nog steeds een vaste kern van enthousiaste leerkrachten die al vanaf het begin meedraaien maar ook sluiten steeds weer nieuwe collega’s aan. Leren van en met elkaar staat centraal. Je kunt je per bijeenkomst aanmelden. De HB-specialist van je school is ook op de hoogte van de agenda van het leerteam.

 

Schooljaar 2023-2024 zoomen we vooral in op verrijken en de begeleiding van de begaafde leerling in de klas. Kijk in de kalender voor de onderwerpen per bijeenkomst.

 

Wil je nu al meer weten over het onderwerp (hoog)begaafdheid? Kijk dan in de omgeving (Hoog)Begaafdheid op Sharepoint (via de startpagina van Wij de Venen). Je vindt hier allerlei handige achtergrondinformatie. De deelnemers van het leerteam vullen deze omgeving steeds aan met informatie uit theorie en praktijk.  

 

Anna Wagemans (de Diamant) is procesbegeleider van het leerteam HB.

 

 

Aanbod bij dit leernetwerk

Leerteam HB

Start: 08 april 2024
  |  Soort aanbod: Teamscholing,Netwerk,Begeleiding  |  Aanbieder: WIJ de Venen
Wat gaan we doen op 19 juni:
Deze bijeenkomst gaan we aan de slag met het ontwikkelen van aanbod voor de WijdeVenen-academie. De vraag die centraal staat is: hoe kunnen deelnemers van het leerteam hun kennis en ervaring op het gebied van begaafdheid gaan delen via de academie? We maken een start met het uitwerken van concrete activiteiten voor de academie. Ben je nog niet eerder bij het leerteam geweest? Ook dan ben je van harte welkom om je deskundigheid in te brengen of om de ideeën en wensen van jou of je team met ons te delen. Wat helpt als je een begaafde leerling in de klas hebt? Wat zou je graag willen weten/kunnen? We horen het graag!

 

 


Lees verder

Aanmelden voor dit leernetwerk

Wil je je aanmelden voor het reguliere netwerk? Meld je dan hieronder aan.
Meld je aan