Podcasts

Diversiteit in het onderwijs

30 november 2023
Diversiteit is een feit, inclusie een keuze en verbinden een noodzaak. Jan Jaap Hubeek gaat in gesprek met Sanive Celik. Saniye is lector Diversiteit aan de Hogeschool Leiden en promoveerde aan de Universiteit Leiden op de business case van diversiteit in publieke organisaties. Het lectoraat van Saniye richt zich op kennisontwikkeling over diversiteit en inclusie. 

Je hoort veel de wens om meer divers of inclusief te zijn. Maar wat betekent dat nou? En wat vraagt dat van jezelf? Wil jij dat eigenlijk wel? En ben je bereid iets op te geven daarvoor? En als het ongemakkelijk wordt? 

https://open.spotify.com/episode/5Lc8pfLsmh82TDZeamKu6y.

Podcast Timo Hans: doe stress eens andersom

14 november 2023
Timo Hans, de oprichter en docent van de snelst groeiende vitaliteit opleiding in Nederland, heeft een krachtig verhaal te vertellen. Dit verhaal is niet alleen gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen, maar ook op zijn professionele inzichten als ondernemer en docent. Tijdens het WIJ de Venen event op 5 oktober 2023 was hij één van de sprekers. In zijn Podcasts hoor je meer over de unieke benadering van Timo Hans op het gebied van stress en vitaliteit.

 

  https://podcasters.spotify.com/pod/show/timo-hans.